Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa
Ured za veterinarstvo Bosne i Hercegovine

Javni poziv za dostavljanje prijedloga i komentara na nacrt Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o maksimalno dozvoljenim količinama farmakološki aktivnih supstanci u proizvodima životinjskog porijekla

Datum: 25.01.2024.

Na osnovu člana 7. stav (1) tačke a) Pravila za konsultacije u izradi pravnih propisa („Službeni glasnik BiH“, broj 5/17), ovim putem pozivamo zainteresovanu javnost, odnosno sva fizička i pravna lica i organizacije na koja se odnosi Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o maksimalno dozvoljenim količinama farmakološki aktivnih supstanci u proizvodima životinjskog porijekla, na dostavljanje pisanih prijedloga i komentara putem web aplikacije eKonsultacije (https://ekonsultacije.gov.ba/) .

Rok za dostavu prijedloga I komentara je 15 dana od dana postavljanja Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o maksimalno dozvoljenim količinama farmakološki aktivnih supstanci u proizvodima životinjskog porijekla, na internet stranicu Ureda za veterinarstvo Bosne I Hercegovine i web aplikaciju eKonsultacije, odnosno u održanom terminu od 24.01. do 08.02.2024. godine.

Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa
Ured za veterinarstvo
Bosne i Hercegovine
Maršala Tita 9a/II
71000 Sarajevo
Copyright © 2019
Web razvoj : BitLab