Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa
Ured za veterinarstvo Bosne i Hercegovine

Održana 32. Savjetovanje veterinara Srbije

Datum: 24.09.2021.


Ravnatelj Ureda za veterinarstvo BiH Saša Bošković sudjelovao je na svečanoj ceremoniji otvaranja 32. Savjetovanja veterinara Srbije, koje je održano u razdoblju od 09-12. rujna 2021. godine u hotelu „Palisad“ na Zlatiboru. U svom obraćanju direktor Ureda je srdačno pozdravio sve sudionike i izrazio zadovoljstvo što sudjeluje na jednom tako važnom skupu.

Tijekom radnog dijela savjetovanja ravnatelj je govorio na temu „Stanje i perspektive u organskoj proizvodnji Republike Srpske“ i na temu „Kulinarski i industrijski postupci omekšavanja mesa“.

Učesnici savjetovanja su mogli da sudjelovati u radu  radionica gdje se govorilo o ulozi veterinarske službe tijekom pandemije korona virusa, aktualnoj epizootiološkoj situaciji, reprodukciji i zdravstvenoj skrbi farmskih životinja, uzgoju riba, održivom uzgoju i drugim temama.

Savjetovanje je organiziralo Srpsko veterinarsko društvo uz podršku Fakulteta veterinarske medicine u Beogradu, Poljoprivrednog fakulteta u Novom Sadu, Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike. Srbije, Uprave za veterinu i Veterinarske komore Srbije.

Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa
Ured za veterinarstvo
Bosne i Hercegovine
Maršala Tita 9a/II
71000 Sarajevo
Copyright © 2019
Web razvoj : BitLab