Министарство спољне трговине и економских односа
Канцеларија за ветеринарство Босне и Херцеговине

Одржано 32. Савјетовање ветеринара Србије

Датум: 24.09.2021.


Директор Канцеларије за ветеринарство БиХ Саша Бошковић учествовао је на свечаној церемонији отварања 32. Савјетовањa ветеринара Србије, које је одржано у периоду од 09-12.септембра 2021. године у хотелу „Палисад“ на Златибору. У свом обраћању директор Канцеларије је срдачно поздравио све учеснике и изразио задовољство што учествује на једном тако значајном скупу.

У току радног дијела савјетовања директор  је говорио на тему „Стање и перспективе у органској производњи Републике Српске“ и на тему „Кулинарски и индустријски поступци омекшавања меса“.

Учесници савјетовања су могли да учествују у раду радионица гдје се говорило o улози ветеринарске службе током пандемије корона вируса, актуелној епизоотиолошкој ситуацији, репродукцији и здравственој заштити фармских животиња, гајењу риба, одрживом узгоју и другим темама.

Савјетовање је организовало Српско ветеринарско друштво уз подршку Факултета ветеринарске медицине у Београду, Пољопривредног факултета у Новом Саду, Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Србије, Управе за ветерину и Ветеринарске коморе Србије.

Министарство спољне трговине и економских односа
Канцеларија за ветеринарство
Босне и Херцеговине
Маршала Тита 9а/II
71000 Сарајево
Copyright © 2019
Веб развој : БитЛаб