Министарство спољне трговине и економских односа
Канцеларија за ветеринарство Босне и Херцеговине

Одржан Први међународни конгрес живинарства/перадарства у БиХ

Датум: 26.05.2023.

Директор Канцеларије за ветеринарство Босне и Херцеговине Саша Бошковић учествовао је на Првом међународном  конгресу  живинарства/перадарства који је одржан од 10. до 12. маја 2023. године у Бања Луци.


Конгресу у организацији Координацијског одбора перадара/живинара Босне и Херцеговине, Удружења перадара Федерације БиХ и Удружења живинара “Заједница живинара РС” присуствовало је око 300 представника надлежних институција, академске заједнице, ветеринарских и пољопривредних института и других заинтересованих страна из Босне и Херцеговине и иностранства.


Циљ Конгреса је да се кроз међусобно повезивање академске заједнице, научних институција, примарних произвођача, компанија из сектора прехрамбене индустрије, произвођача сточне хране, произвођача и дистрибутера лијекова, института, завода, лабораторија, искусних стручњака и других заинтересованих страна  презентује знање и искуство и додатно промовише сектор. У склопу Конгреса уприличена је изложба  и представљање компанија, опреме, ветеринарско медицинских производа, те других од интереса секторски повезаних производа.Министарство спољне трговине и економских односа
Канцеларија за ветеринарство
Босне и Херцеговине
Маршала Тита 9а/II
71000 Сарајево
Copyright © 2019
Веб развој : БитЛаб