Министарство спољне трговине и економских односа
Канцеларија за ветеринарство Босне и Херцеговине

Директор КЗВ-а БиХ на састанку у Зворнику

Датум: 06.09.2021.


Дана 02.09.2021. године, у Зворнику, одржан је састанак на којем су присуствовали, директор Канцеларије за ветеринарство Босне и Херцеговине Саша Бошковић, градоначелник града Зворника Зоран Стевановић, министар спољне трговине и економских односа БиХ Сташа Кошарац, начелник Одјељења за привреду и финансије општине Осмаци Миладин Вукићевић и представник Организације за храну и пољопривреду Уједињених нација (FАО) Владо Пијуновић. Тема састанка је била “Јачање пољопривреде и међусобне сарадње општина Осмаци и Зворник као граничних општина”.

На састанку се разговарало о пољопривредној производњи, као и о изради  стратешког документа за пољопривредну производњу  који град Зворник још увијек нема

Директор Канцеларије за ветеринарство БиХ се захвалио министру Кошарцу на одржаном састанку, као и домаћину градоначелнику Стевановићу и граду Зворнику. Такође, он је рекао да ће као директор КЗВ-а БиХ помоћи да се одређени пројекти из домена пољопривреде имплементирају у граду Зворнику и општини Осмаци, те истакао да је ово само први корак ка реализацији и осталих активности.

Министарство спољне трговине и економских односа
Канцеларија за ветеринарство
Босне и Херцеговине
Маршала Тита 9а/II
71000 Сарајево
Copyright © 2019
Веб развој : БитЛаб